Alge og -serviceaftale

Serviceaftale

Serviceaftale

Serviceaftale med Dansk tagrenovering: Med en serviceaftale fra os, kommer vi helt automatisk hvert  år og algebehandler dit tag. Vi udfører den planlagte algebehandling på dage hvor vejret tillader det.

Kontakt os for Algeservice eller for et uforpligtende tilbud:

For mere information om algebehandling fra dansk tagrenovering, samt information om en fast serviceaftale, kan du indtaste dit navn og telefonnummer under tilbud på denne side (så ringer vi dig op),

eller du kan ringe til christian s schmidt på tlf. 98 44 20 20.

Sådan gør vi

Algeservice sprøjter taget med et algedræbende middel, som hurtigt trænger ind i mos og alger, for derefter i samarbejde med vind og vejr at fjerne bevoksningen, og dermed rengøre dit tag. Det endelige resultat af algebehandlingen ses typisk efter 6-8 måneder, men allerede efter 24 timer kan man begynde at se en virkning efter algebehandlingen, da bevoksningen vil skifte farve. Algemidlet vi benytter er uskadeligt over for vinduer, træværk mm. Det har ydermere ingen blegende effekt.

VIlkår

Ved regelmæssig algebehandling, hvert år, kan du få taget til at fremstå både pænere, sundere og stærkere. Med Algeservices specialudstyr, kan vi algebehandle alle typer overflader i op til 12 meters højde, uden brug af lift. (Bemærk:

Max 4. meter til tagrende

– herover medfølger en tillægspris som dækker ekstraomkostninger til lift).

Vi kan tilbyde serviceaftale på algebehandling af dit tag, så det bliver alge og mos frit, vi anbefaler hvert 1 år. Da væksten af alger er tiltaget de seneste år.
Kontakt os  for alge service på  mail :   Info@tag-rens.dk