Algebehandling

Algebehandling i Nordjylland

En algebehandling forebygger alger og mos på taget, forlænger tagets levetid og får det til at fremstå både kønnere, sundere og stærkere. Alger og mos gør taget sårbart, fordi rødderne gror ned i de små revner, suger vand til sig og får taget til at revne, når frosten sætter ind.

Tilbud 2017 

 

300 kvm behandling  1000 kr +  moms

Stige tillæg 4 mtr. til tagrende

Over 300 kvm ring for pris 98 44 20 20  Mail :  Info@tag-rens.dk

 

Over 1500 kvm er prisen 3 kr pr kvm + moms

Under 1500 kvm er prisen 4.5 kr pr kvm + moms

Under 1000 kvm er prisen 6 kr pr kvm + moms

 

 

Hvis taget algebehandles en gang år årligt, forlænger du tagets levetid, dels fordi mos og alger ikke kan gro, men også fordi du ved en grundig algebehandling samtidig opdager eventuelle fejl og skader på taget i god tid. Og vi garanter du bliver alge fri.

Algebehandlingen består af en oversprøjtning af taget med et algebekæmpende middel. Det beskytter taget mod alger og mos, som ellers vil være årsag til hurtigere nedbrydning af tagets overflade.

Algebehandling bliver udført hvert år mellem marts og December måned. Vi lægger en kontrolseddel, efter at vi har udført algebehandling og tjek af dit tag.

Så fortvivl ikke, tag fat i Dansk Tagrenovering og få udført algebehandling hvor der ikke bliver gået ned på kvalitet

Algebehandling i Nordjylland er blevet en foretrukket ydelse for mange danskere, benyt derfor Dansk Tagrenovering som din foretrukne samarbejdspartner når det kommer til Algebehandling i Nordjylland.

 

Alle tage kan blive rene uden brug af maskiner (tagvask) ved at blive algebehandlet, med milijø godkendt middel.

Et tag der ikke bliver vedligeholdt kan være årsag til der kommer vand ind og som deraf følger vil der komme råd / svamp i værste fald skimmelsvamp som er bevisligt meget skadeligt for mennesker med bl.a. luftvejs lidelser hosten og meget mere.

Mos og alger nedbryder tag, facader, flisebelægninger mm, og er med til at holde på fugt. Med deraf følgende frostsprængninger og afskallinger.

Har du problemer med mos og alger kan vi få det pænt igen med en alge clean behandling, der kan benyttes på alle former for tag – også stråtag – , facader, fliser, murværk sokler, terrasser, ovenlysvinduer og meget mere.

Algebehandling / algerens af huse op til 4 meter til tagrenden foretages fra jorden i tørt og forholdsvis roligt vejr.

Der anvendes udelukkende miljøvenlige alge midler, som er biologisk nedbrudte efter 48 timer.

Taget sprøjtes med et miljøvenligt algemiddel som allerede har sin virkning efter 30 min, hvorefter de organiske alger starter forrådnelsesprocessen. Efter ca. 3 måneder vil de første resultater kunne ses.

Der er flere forskellige alger og der er forskellig virkningstid.

– De grønne alger forsvinder, ofte inden for de første dage dog kan der gå en måned eller mere før virkningen er fuldstændig.

– De gule svampeformede alger forsvinder af lidt efter lidt i løbet af 3-4 uger.

– De hvide alger, der hænger noget bedre fast, kan i enkelte tilfælde blive siddende i mere end 6 måneder før de forsvinder.

– Der ydes naturligvis virkningsgaranti på behandlingen, der med fordel kan foretages i abonnementsordning, med behandling hvert eller hvert andet år.

Vi tager altid kontrol billede af alge fasen inden behandlingen begynder, til kvalitets kontrol.