Betontagsten

betontagsten_banner

Betongtagsten

Betonstenstage kræver en stærk tagkonstruktion, da stenen er meget tung.Dette betyder også en meget stærk tagløsning, der ikke kræver nogen form for vedligeholdelse, når taget først er lagt.

IBF tagsten

IBF betontagsten er fremstillet i gennemfarvet beton, som på oversiden er behandlet med et acrylatmateriale, som udover at give en smuk farve tillige modvirker kalkudfældninger samt mos og algedannelser.

Til IBF betontagsten hører et komplet leveringsprogram i tilbehørsprodukter der gør, at du får en smuk færdig tagløsning

IBF Dobbelt-S

Et IBF Dobbelt-S tag er en god økonomisk tagløsning. Tagstenen er lavet af beton og er kendetegnet ved den lave bølgeprofil, som giver det færdige tag et roligt og afdæmpet udseende.

IBF Dobbelt-S tagsten er produceret i Danmark af gennemfarvet beton, som på oversiden er behandlet med et acrylatmateriale, der både giver en smuk farve og modvir-ker kalkudfældninger, mos og algedannelser. Farverne gul og patina leveres uden overfladebehandling.

Stensikker kvalitet

Tagstenene fremstilles ved valse- og formpresning i en fuldautomatisk produktionsproces. Tagstenene har dobbelt fals på langsiden og tætningsforhøjning på tværs og er konstrueret til oplægning på undertag eller til understrygning. Fabrikken garanterer levering til tiden.