Grafittirens i Nordjylland

Hvert år brugers der millioner af kroner på afrensning af graffiti.
Har du været så uheldig at blive udsat for graffitihærværk, kan Dansk Tagrenovering løse selv de mest genstridige og besværlige opgaver.

Grafittirens den helt rigtige løsning

Der findes flere forskellige måder at fjerne graffiti, derfor afhænger den rette fremgangsmåde både af, hvilken type graffiti der er tale om, samt hvilket underlag det sidder på.
De facadedele, der skal renses, bliver nøje gennemgået, og herefter vurderer vi, hvilke produkter og metoder der sikrer dig, at graffitien bliver fjernet effektivt og skånsomt.

Erfaring

Dansk Tagrenovering, servicere flere af Danmarks største virksomheder og vores kemi er specialudviklet og skånsom over for miljø og bygningerne, så grafittirens er intet problem for os.

Fakta om graffiti

Undersøgelser viser at det betaler sig at fjerne graffitihærværk meget hurtigt – graffiti avler graffiti og et enkelt “tag” bliver hurtigt til et helt maleri. Dansk Tagrenovering udføre grafittirens i hele Nordjylland og ingen opgave er for lille for os.

Sikker overfladebeskyttelse ved graffitirens

For at beskytte bygninger mod fremtidige graffitiangreb, påfører vi en usynlig, diffusåben hinde, som udelukkende er baseret på miljøvenlige og godkendte produkter. Denne hinde gør at fremtidige graffitiangreb kan fjernes med et minimalt forbrug af kemi.

HUSK: Forsøg på afrensning med sprit, acetone og andre flygtige væsker gør tit problemet værre.