Nyt tag Nordjylland

Nyt tag i Nordjylland?

Skal du have lagt nyt tag, så er Dansk Tagrenovering en oplagt leverandør til dette. Vi er et seriøst firma, og laver mange nye tage om året, og tilmed har vi mange års erfaring med nye tagløsninger.

Hos Dansk tagrenovering er vi total leverandør indenfor tagløsninger. Vi har egne tømrer, murere, og kan derfor levere en samlet løsning til dig. Vi har erfaring indenfor alle tagopgaver.

Mulighederne er mange, når du skal have et nyt tag. Derfor er det vigtigt, at du vælger et professionelt tagfirma, der har stor erfaring i at lægge et nyt tag, og kan rådgive dig om de mange løsninger der er og sikre at du er i trygge hænder.

Årsagerne til at få et nyt tag kan også være mange forskellige. Det kan være at taget er utæt, det kan være i forbindelse med en større bygningsrenovering, hvis taget er slidt, der er lavet mange lappeløsninger, et mere klimavenligt tag eller det kan være at man blot ønsker et nyt og pænere tag.

Vi lægger nyt tag på både villaer og parcelhuse, sommerhuse samt erhvervsejendomme. Vil du gerne have et nyt tag så bestil et gratis tagtjek . Vi kommer ud og tjekker dit tag, og giver dig efterfølgende et oplæg og budget på hvad et nyt tag vil koste.