Tagmaling Nordjylland

Tagmaling i Nordjylland

Taget bliver højtryksrenset med miljøgodkendt udstyr, som fjerner mos, alger og alt snavs fra taget. Asbestaffaldet opsamles i en godkendt filterpose og bortskaffes efter gældende regler. Nye plader og rygninger lægges, hvis de gamle er defekte. Facader spules og vinduer pudses hvis nødvendigt. Taget bliver undersøgt for revner og andre defekter. Eventuelle løse tagskruer efterspændes. Skorstene, stern brædder, udestuer, tagrender m.m. afdækkes efter behov. Når taget er gennemtørt, males det 1 gang grunder med farve og dernæst 1 gang top coat, i den farve De ønsker. Taget bliver malet med en air-less sprøjte, hvilket giver bedste resultat. Tagmaling giver dit tag ekstra levetid til en overkommelig pris.

Hvorfor i det hele taget, rense taget og bruge Tagmaling?

Som nordjyllands foretrukne leverandør af Tagmaling i Nordjylland har vi flere års erfaring inden for dette felt.

Alger og mos gør taget porøst. Det opsuger syreholdigt regnvand og om vinteren er det årsag til frostsprængninger. Det betyder at taget langsomt men sikkert nedbrydes og bliver utæt. Får det lov at komme så vidt, er det nødvendigt med en kostbar udskiftning af hele taget.

Allerede på et tidligt stadium afgiver taget asbestfibre til det omkringliggende miljø. Om disse fibre udgør en sundhedsmæssig risiko er et uafklaret spørgsmål, dette må den enkelte selv afgøre. kom dette til livs med Tagmaling fra Nordjyllands foretrukne leverandør.

Danske myndigheder er ikke i tvivl, de har taget skrappe forholdsregler for at undgå spredning af asbest. Heldigvis kan denne nedbrydning af tagene på hjem, gårde og virksomheder stoppes.Tagrensningen sker uden gener for omgivelserne og er underlagt strenge lovmæssige krav.

Hvorfor rense taget frem for at udskifte taget:

Det koster under 1/5 af et nyt tag at få malet taget. Resultatet er på grund af den meget høje kvalitet på malingen, ofte bedre end et nyt tag. Et asbestfiber tag er stærkere end et nyt eternittag.Det er godt for miljøet, idet asbestspredningen begrænses. Det forskønner og hæver husets værdi. Så fortvivl ikke tagmaling er en god investering.

Tagrens giver nyt liv til et slidt tag

Hvis dit tag er ved at være slidt og fyldt med mos og alger, skal du ikke nødvendigvis investere i et helt nyt tag. Du kommer langt med at få taget renset og malet. Dit tag kommer til at fremstå som nyt, når det er blevet renset af fagfolk fra Dansk tagrenovering.

Forlæng tagets levetid og spar mange penge med Tagmaling Nordjylland

Hvorfor er tagrensning en god idé?

Tagrens bliver udført for at fjerne mos og alger. Mos og alger gør taget porøst, så det nemmere opsuger regnvand og får frostsprængninger. Tagrens minimerer risikoen for, at dit tag nedbrydes og bliver utæt. Ofte handler det også om at shine et hus op. Et tag fyldt med mos og alger er ikke særlig pænt, og får huset til at fremstå som gammelt og slidt.

Tagrens foregår miljømæssigt forsvarligt

Det er en god idé at overlade tagrensningen til specialiserede fagfolk. Eternittag og asbesttag indeholder giftige stoffer, og tagrens er underlagt mange lovmæssige krav og restriktioner.

Hvilke tag kan ikke få en tagrens?

  • Tagpladerne er revnede
  • Tagpladerne har buler
  • Tagpladerne er porøse
  • Tage der har salt udtrækninger

Tagrensning af eternittag

Rensning af eternittag foregår med en slags højtryksspuler – der skal være godkendt af Arbejdstilsynet. Taget “højtryksspules”, men på en måde, der holder de giftige asbestfibre inde i maskinen. Vandet fra tagrensningen bliver filtreret, så giftige rester fra taget ikke ledes ud i kloakken. Alle asbestrester fra den anvendte maskine deponeres.

Tagrensning af asbesttag

Det er forbudt at højtryksspule et asbesttag. Ved du at der er asbest i dit tag, skal du rense det med en blød svamp og en svag vandstråle.

Du kan tjekke om din plader er med aspest, hvis det nummer der står på tagpladerne starter med o eller 1 så er de aspest holdige.

Tøv ikke en kende, kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på jeres tagrensning og tagmaling i hele Nordjylland.