Tagpap i Nordjylland

Hvad er et tagpap tag?

Icopal tagpap produkter er solidt opbygget. De gamle dages pap er erstattet med polyesterfibre, der gør brud stort set umulig. På begge sider af fiberkernen er der et tykt lag bitumen med SBS-kunstgummi (asfalt tilsat syntetisk gummi), der giver maksimal klæbestyrke og elasticitet. Vælges tolagsløsninger får man endnu en fiberkerne og yderligere to lag bitumen med SBS-gummi, hvilket giver ekstra levetid. Øverst er Icopal-produktet bestrøget med et beskyttende lag stengranulat af naturskifer.

Tagpap i højteknologisk kvalitet.

Tagpap er et fleksibelt og meget holdbart tag, der egner sig til de fleste tagkonstruktioner, hvad enten det er den arkitekttegnede villa med det anderledes, kreative tag, eller det er en lige tagflade, så er tagpappet en formidabel løsning.

Tagpap tager sig godt ud på hældningstage og kan udnyttes til et spændende grafisk spil, der giver huset karakter. Man kan vælge mellem trælister, der giver de mest markante strukturer og mineraluld, der giver en blødere afslutning på taget. Søger du en optimal løsning. Kontakt Dansk Tagrenoering ApS og lad dig inspirere af vores kvalitetsrådgivning.

Dansk Tagrenovering Aps giver råd og professionel vejledning om de helt rigtige materialer og den mest optimale udførelse ved tagpap, med tagpap er der gode mugligheder for at få spil og harmoni på tagryggen.