Tømrerarbejde

Tømrerarbejde

Vi udfører alt indenfor tømrerarbejde, ligefra ganske almindelige tømrer opgaver, såsom at udskifte vinduer og døre til de helt store projekter.

Bygnings renovering og facade renovering:

Facader på bygninger er meget vigtige. Man skal huske på at facaden jo er det første man ser, og dermed sender man signaler om, hvad man står for. Mange ejendomme er ikke særlig godt isoleret. Med en isoleringskonstruktion uden på facaden kan der spares mange penge på varme.  Som regel er det en god idé at udføre facaderenovering i forbindelse med vindues- og tagudskiftning, som i forvejen kræver stillads.

Ved både facadeisolering og facademaling er det kun fantasien, og naturligvis kommunen der sætter grænserne for hvilken løsning du kan få.

Om og tilbygninger:

Det kan sommetider være svært at finde den helt rigtige bolig. Derfor kan en om- eller tilbygning være en rigtig god løsning, så du får en bolig der passer til familiens behov.

Inden vi går i gang med om- eller tilbygning af din bolig, er der en del ting man skal tage stilling til. Hvordan skal bygningen se ud? Valg af materialer, lovgivning osv.

Forsikringsskader:

 Hvis du har fået en større eller mindre skade på dit hus/ bygning, har du i de fleste tilfælde forsikringsmæssig dækning. Du kan kontakte os for at få professionel rådgivning til at varetage dine interesser i forbindelse med skadeopgørelse.

Isoleringsarbejde:

Isolering er meget et meget bredt område. Vi isolerer vores boliger mod kulde, men der kan også være behov for at isolere mod lyde eller f.eks mod brand.

Bolig og industribyggeri:

Vi kan varetage dit byggeri fra første spadestik til sidste skrue.

Alm. vedligeholde af bygninger i boligforeninger.
Udskiftning af det gamle køkken

Trænger dit køkken til at blive frisket op med nye låger og skuffer, eller har du brug for et helt nyt køkken? Om opgaven er stor eller lille, så kan vi løfte den…

Udskiftning af døre og vinduer

Med mere end 40 års erfaring inden for byggebranchen, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning
i forbindelse med alt tømrer arbejde.

Vi planlægger og rådgiver, så du som kunde får de helt rigtige materialer der passer til omgivelserne.